امروزه مسیریابهای آنلاین به یکی از ابزارهای کاربردی تبدیل شدهاند. این ابزار به ما کمک میکنند تا دیگر برای یافتن مکانهای مورد نظرمان سختی نکشیم و به راحتی به آنها دسترسی داشته باشیم. یکی از مسیریابهای پرمخاطب در ایران، نشان است که به کاربران خود امکانات مختلفی را ارائه میدهد.
حال ممکن است بپرسید ثبت لوکیشن در نشان چه فوایدی دارد؟ چگونه در نشان لوکیشن ثبت کنیم؟ این کار در منزل هم امکانپذیر میباشد؟ ما در این مقاله به سوالات شما پاسخ خواهیم داد و درباره نحوه ثبت لوکیشن در نشان اطلاعات مفیدی به شما میدهیم؛ پس تا آخر این متن همراه ما باشید.
نشان چیست؟
نشان یک مسیریاب ایرانی است که در پیدا کردن اطلاعات و جزئیات تمام محلهای قرار گرفته روی نقشه و یافتن بهترین مسیر به بیش از میلیونها کاربر خود کمک میکند. نقشه و مسیریاب نشان با استفاده از سامانه موقعیت یاب جهانی ( و یا جی پی اس) و محاسبه کردن ترافیک آنلاین مانند نمونههای خارجی، سریعترین و کم ترافیکترین مسیر را به شما نشان میدهد.
مزایای ثبت لوکیشن در نشان
ثبت لوکیشن در گوگل مپ مزایایی دارد که راجعبه آن در مقالۀ نکاتی مثبت درباره اضافه کردن آدرس در گوگل مپ صحبت کردیم. ثبت لوکیشن در نشان، مشابه نمونههای خارجی خود مزایایی دارد که در این بخش به آنها اشاره خواهیم کرد.
یافتن مکانهای مد نظر به آسانی
با ثبت لوکیشن در نشان، افراد این امکان را دارند که به راحتی کسب و کار شما را در نقشه پیدا کنند. برای مثال اگر به دنبال یک رستوران جدید هستید، برنامه نشان نزدیکترین آنها را در منطقهای که شما در آن قرار دارید، پیدا میکند. شما میتوانید با تحلیل و بررسی این مکانها، رستوران مورد نظر خود را به همراه آدرس دقیق آن پیدا کنید.
داشتن اطلاعات دقیق از لوکیشن کسب و کار شما
با ثبت لوکیشن در نشان این اجازه را به مخاطبین خود میدهید تا از اطلاعات و آدرس دقیق محل کار شما آگاه شوند و در نتیجه، مشتریان به آسانی به شما دسترسی داشته باشند. آنها نیز بدون گمراهی و به راحتی به محل مورد نظر خود خواهند رسید.
در ارتباط بودن با مشتریان خود
با ثبت لوکیشن در نشان میتوانید بیش از قبل با مشتریان خود در ارتباط باشید و افراد با یک جستجوی ساده با کسب و کار شما آشنا شوند؛ اینگونه اعتماد آنها را جلب خواهید کرد و در نتیجه فروش خود را افزایش خواهید داد.
گرفتن نظرات و انتقادات از مشتریان
در برنامه نشان، مشتریان میتوانند نظرات و پیشنهادات خود را با شما در میان بگذارند. شما هم براساس نظرات مشتریان خود میتوانید کسب و کارتان را بهبود بخشید و اعتبار خود را بالا ببرید. برای مثال شما صاحب و مدیر یک رستوران هستید. با دیدن نظرات مردم متوجه میشوید که سفارشات به موقع به دست افراد نمیرسد. در این صورت وارد عمل میشوید و به حل این مشکل میپردازید. با برطرف کردن مشکلات مخاطبینتان، رضایت مشتریانتان از قبل بیشتر خواهد شد.
در این بخش به مزایای ثبت لوکیشن در نشان اشاره کردیم. اگر شما صاحب کسب و کاری هستید و میخواهید از این مزایا بهرهمند شوید، خوب است از متخصصین این حوزه کمک بگیرید. مپ ثبت یکی از سایتهای مطمئنی است که با متخصصین کاربلدی که دارد، میتواند در راه ثبت لوکیشن خود در مسیریابها، به شما کمک کند.
ثبت لوکیشن در نشان با کامپیوتر
در این بخش به نحوه ثبت لوکیشن در نشان پرداختیم. مراحل زیر را با دقت دنبال نمایید.
مرحلۀ اول: ابتدا باید وارد سایت نشان شوید.
مرحلۀ دوم: از طریق منو بالای سایت، روی گزینه نقشه کلیک کنید.
مرحلۀ سوم: شما میتوانید آدرس تقریبی محل کار خود را در باکس جستجو وارد کنید و سپس با زوم کردن در نقشه، آدرس دقیق خود را پیدا کنید.
مرحلۀ چهارم: پس از پیدا کردن مکان دقیق خود در نقشه، بر روی آن کلیک راست کنید و سپس گزینه افزودن مکانی که در نقشه نیست را انتخاب نمایید.
مرحلۀ پنجم: در صفحۀ باز شده روی گزینه ورود به حساب کلیک کنید. پس از کمی صبر شماره تماس خود را وارد نمایید و منتظر کد تایید باشید.
مرحلۀ ششم: در این بخش، لازم است اطلاعات کسب و کار خود را در باکس سمت راست وارد کرده و سپس بر روی دکمه ثبت کلیک کنید.
مرحلۀ آخر: در نهایت هم اطلاعات شما با موفقیت ثبت خواهند شد. این اطلاعات برای بررسیهای بیشتر به زمان نیازمند است تا پروسۀ ثبت شما رسمی شود و اطلاعاتتان قابل نمایش برای تمامی کاربران باشد.
ثبت لوکیشن در نشان با تلفن همراه
شاید برایتان جالب باشد که این امکان با تلفن همراه نیز وجود دارد. به موارد زیر دقت نمایید.
مرحلۀ اول: در ابتدا لازم است برنامه نشان را در تلفن همراه خود اجرا کنید. اگر این برنامه را ندارید، میتوانید از طریق سایت نشان اقدام به دانلود آن کنید.
مرحلۀ دوم: روی نقشه با زوم کردن و کمی دستکاری، موقعیت دقیق کسب و کار خود را پیدا کنید.
مرحلۀ سوم: یک پنجره در پایین تصویر باز خواهد شد. بین گزینههایی که در این پنجره قرار دارند، بر روی (بیشتر) کلیک کنید.
مرحلهی چهارم: روی گزینۀ افزودن مکانی که در نقشه نیست ضربه بزنید.
مرحلۀ پنجم: در این قسمت دوباره مکان دقیق کسب و کار خود را انتخاب کرده و روی گزینۀ ثبت کلیک نمایید و سپس اطلاعات کسب و کار خود را وارد کنید. (این اطلاعات شامل نام، آدرس دقیق، دسته بندی و غیره میباشد.)
مرحلۀ ششم: اکنون پیشنهاد میکنیم که تصویری از محل کسب و کار خود آپلود کنید. این عکس باید واضح و چشم نواز باشد.
مرحلۀ هفتم: در آخر اطلاعات شما برای برنامه نشان انتقال یافته است. کارشناسان این برنامه در طی یک بازه زمانی مناسب، کسب و کار شما را ثبت خواهند کرد.
ما مراحل انجام این کار را در دو روش مختلف و به زبانی ساده برای شما توضیح دادیم. با انجام این مراحل میتوانید اقدام به ثبت لوکیشن در نشان کنید. برای اطلاعات بیشتر دربارۀ این برنامه و نحوۀ کار با آن، میتوانید به مقالۀ راهنمای مسیریاب نشان مراجعه فرمایید و اطلاعات خود را تکمیل نمایید.
نحوۀ تغییر لوکیشن در نشان
پس از اینکه مکان خود را ثبت کردید، ممکن است قصد تغییر آن مکان را، به دلایل مختلفی داشته باشید. این امکان در این برنامه وجود دارد؛ لازم است مراحل زیر را با دقت انجام دهید.
مرحلهی اول: برای تغییر لوکیشن یک مکان روی نقشه، کافی است مکان مورد نظر را انتخاب کرده و سپس روی گزینۀ بیشتر کلیک کنید.
مرحلهی دوم: گزینۀ ویرایش اطلاعات یا گزارش تعطیلی این مکان را انتخاب کنید.
مرحلهی سوم: بین دو گزینهای که نشان میدهد، گزینه ویرایش اطلاعات مکان را انتخاب کنید.
مرحلهی چهارم: در صفحۀ باز شده، تغییر موقعیت مکان روی نقشه را انتخاب کنید و موقعیت جدید را با جابهجایی نقشه انتخاب و بعد تایید کنید.
مرحلهی آخر: در آخر باید چند روزی منتظر بمانید تا برنامه نشان اطلاعات ثبت شده شما را بررسی کند.
سخن پایانی
ثبت لوکیشن در نشان از اقدامات موثری است که مزایای بسیاری نیز دارد. این برنامه میلیونها بازدیدکننده را در خود جای داده است که باعث میشود فضای مناسبی برای جذب مشتری و تبلیغ کسب و کار شما باشد. ما در این مقاله نکاتی مهم دربارۀ ثبت لوکیشن در نشان بیان کردیم و به سوال چگونه در نشان لوکیشن ثبت کنیم پاسخ دادیم.
اگر در این راه به کمک نیاز داشتید و یا قصد ثبت لوکیشن در گوگل مپ را داشتید، به سایت مپ ثبت مراجعه کرده و اطلاعات لازم را دریافت نمایید. به انتهای این مقاله رسیدیم؛ از شما ممنونیم که تا این بخش ما را همراهی کردید.